DJ za ugostiteljske objekte

Svaki gazda ugostiteljskog objekta najviše voli čuti muziku svoje kase. Ako tražite baš to, dobru zabavu, tjedni, mjesečni angažman (sa prilagodbom honorara), DJ Alessandro je će Vam izaći u susret.

Uz pomoć DJ Aleandra, njegovog iskustva, kao i njegovih suradnika, Vaši CLUB-ovi, PUB-ovi, razni kafići, restorani, tulumare, parti kuće (i slićni prostori za dobru zabavu) u vrlo kratkom vremenu će postati krcati dobrog provoda.

U tom segmentu vrijedi samo jedno ''zlatno pravilo'': KOLIKO JE KASA RADILA??? U nekima prostorima se pušta isključivo unaprijed dogovoren program bez ikakvih mogućih kompromisa ili mjenjanja muzike tokom većeri.

U većini slučajeva to nije tako. DJ-jevi su tada robovi ''kase''. Možemo se zavaravati koliko hočemo, da li je DJ pustio ovu ili onu stvar, mixao, kojim je redosljedom puštao pjesme, da li Vam se DJ sviđa po izgledu ili je atmosfera bila ovakva ili onakva. Kad prođe veče, kad se crta podvuče, samo jedno mjerilo je bitno svakom ''gazd'': KOLIKO NOVACA SE ZARADILO TO VEČE ???

Ponekad se ''gazde'' ili ''konobari'' vole upetljat u posao DJ-a (vrlo ćesto, tj svakodnevno), radi prijatelja, ''komada'' ili mišljenja da oni to znaju ili ''znaju bolje'' (osim u slučaju kad im se da prilika, pa se izgube ili zabrljave)...

Svaki iskusan DJ će u dogovoru sa ''gazdom'' procijeniti (ili se dogovoriti ) koliko se iznimaka i kakvih smije raditi, a koliko se mora slušati ''muziku kase''. Sve je stvar iskustva (''kilometara'') ili dogovora.

Za kvalitetnog DJ, svaka glazba uz koju ćete se Vi
dobro zabaviti je dobra glazba!